Vepřový guláš

Vepřový guláš

Recept na guláš z vepřového masa

Potřebujeme:

  • 500g vepřové plece nebpo kýty
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1,5 lžíce sádla
  • 2 lžíce mleté papriky
  • 2 lžíce gulášové papriky
  • 1 lžíce majoránky
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce hladké mouky

Jak na to:

  1. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, osolíme, opepříme, přidáme papriku, majoránku a základ restujeme.
  2. Po chvíli nastrouháme do základu česnek, zasypeme lžící hladké mouky, necháme zatáhnout a zalijeme vodou.
  3. Guláš táhneme zhruba 2 hodiny.
  4. Zahustit můžeme lžící hladké mouky nebo nastrouhanou bramborou.

received_262296580874042

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *