Topinka s tuňákovou pomazánkou

Topinka s tuňákovou pomazánkou

Potřebujeme:

  • větší tuňák Rio mare ve vlastní šťávě
  • kelímek ricotty
  • plátky chleba
  • stroužek česneku
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • salát
  • vejce
  • šťávu z citrónu

Jak na to:

  1. Troubu si předehřejeme na 250 stupňů a dáme opéct chléb do zhnědnutí.
  2. Vejce si dáme vařit na hniličku, tak jej budeme vařit jen cca 5 minut.
  3. Šťávu z tuňáka slijeme a tuňáka smícháme s ricottou. Lehce osolíme, opepříme a dle chuti přidáme šťávu z citrónu.
  4. Teplou topinku si potřeme česnekem, namažeme pomazánkou, položíme salát a vejce.
Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *