Pečená červená řepa s rukolou a mozzarellou

Pečená červená řepa s rukolou a mozzarellou

Lehký oběd, svačina nebo večeře

Pořebujeme:

  • červená řepa
  • mozzarella
  • rukola
  • sůl, pepř
  • olivový olej

Jak na to:

  1. Bulvy červené řepy důkladně omyjeme, seřízneme, osolíme a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Dáme na plech a pečeme na 220 stupňů do změknutí (dle velikosti bulvy 1-2 hodiny).
  2. Poté opatrně rozbalíme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Na ně dáme rukolu a kousky mozzarelly.
  3. Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.

 

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *