Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Recept na grilovaný hermelín s plátky červené řepy

Potřebujeme:

  • hermelín (použila jsem sedlčanský figura)
  • 1 stroužek česneku
  • bulva červené řepy
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • olivový olej
  • hrst rukoly

Jak na to:

  1. Červenou řepu si očistíme a omyjeme a dáme vařit v osolené vodě cca 25 minut (dle velikosti bulvy). Necháme vychládnout a nakrájíme na plátky.
  2. Hermelín si lehce opepříme, osolíme a položíme na něj plátky česneku. Dáme péct v alobalu na 10 minut na 220 stupňů. Poté rozbalíme a necháme zapéct cca 1 minutu až 2 minuty pod grilem.
  3. Plátky řepy si vyskládáme na talíř, lehce osolíme a opepříme. Položíme horký hermelín, nahoru dáme opranou rukolu a zakápneme olivovým olejem.

Summary
Recipe Name
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Author Name
Published On
Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *