Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta je typický italský předkrm. Je to opečený bílý chléb nebo veka,     kterou převážně zdobí rajčatová směs s bazalkou a kvalitní olivový olej.

Potřebujeme:

  • plátky veky
  • čerstvá rajčata
  • olivový olej
  • čerstvá bazalka
  • parmazán
  • sůl
  • stroužek česneku

Jak na to:

  1. Rajčata zbavíme semínek a dužinu nakrájíme. Promícháme s kapkou olivového oleje a přidáme nasekanou bazalku. Dle chuti osolíme.
  2. Veku opečeme v troubě při 220 stupních dozlatova. Potřeme česnekem, dáme na veku směs, zakápneme olivovým olejem.
  3. Podávat můžeme i s hoblinkami parmazánu.

 

 

 

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *