Bramboráčky s kysaným zelím

Bramboráčky s kysaným zelím

Bramboráčky můžeme podávat jako přílohu, ale jsou výborné jen samostatně s kysaným zelím

Potřebujeme:

  • 8 ks brambor
  • 3 stroužky česneku
  • 1 vajíčko
  • koření – sůl, pepř, majoránky
  • mouka – já použila pohankovou
  • trocha mléka
  • olej
  • kysané zelí

Jak na to:

  1. Brambory okrájíme a na jemném struhadle nastrouháme do mísy. Přidáme nastrouhaný česnek, vajíčko, kapku mléka a majoránku. Přisypáváme mouku, aby se směs trochu spojila. Osolíme, opepříme.
  2. Na pánvi si rozpálíme olej a smažíme bramboráčky z každé strany. Bramboráčky podáváme s kysaným zelím.img_20161128_160403
Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *