Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram

Inspirace pro vaše vaření

Vepřová kotleta na grilu

Vepřová kotleta na grilu

Také rádi grilujete? Vyzkoušejte vepřovou kotletu s česnekovou batátovou kaší.

Potřebujeme:

  • plátky vepřové kotlety
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • tymián, červenou papriku
  • lžičku datlového sirupu
  • olivový olej


Jak na to:

  1. Plátky kotlete si lejce po krajích nařízneme, osolíme a opepříme.
  2. Tymián, papriku, sirup a olivový olej si smícháme a směsí potřeme plátky kotlety.
  3. Necháme marinovat cca hodinu a poté dáme na gril.
  4.  Ke steaku jsem připravila česnekovou kaši ze sladkých brambor a čerstvý baby špenát na másle.
Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *